Hundkläder för kalla dagar

Hundkläder

Kläder för hundar är helt nytt för mig

Ibland öppnar sig en helt ny värld för en, min kompis har köpt hund för ett tag sedan och jag tänkte att jag skulle köpa någonting till hunden och herre gud så mycket hundtillbehör och hundkläder det finns. Har googlat hundkläder och det finns hur mycket som helst. När jag tänker på hundkläder så tänker jag mig en jacka eller overall kanske men så är inte fallet. Det finns hur mycket kläder som helst att välja mellan när det kommer till hundar och katter.

Stort utbud av olika kläder för djur

Den stora kategorin när det gäller kläder till hundar är just jacka och overall men det finns även myskläder, maskeradkläder, hundklänningar och t-shirts bland annat. Men jag förstår inte riktigt för skall man nu köpa hundkläder varför köper man då en hundklänning? Det känns ju som en sådan bara är i vägen och liksom inte fyller någon direkt funktion. Jag kan förstå om det är kallt ute att man köper en overall då man inte vill att sin hund skall frysa eller om man köper ett par hundskor. Hundskor kan ju vara praktiskt både när det är för kallt eller tvärtom om det är för varmt för de små tassarna att gå på asfalten.

Hundkläder som present år min kompis nya vän

Ibland hade saker och ting vart mycket lättare om utbudet inte hade vart så stort och speciellt om man har lite beslutsångest som jag har och säkert många med mig.  Men efter ett tag så hittade jag rätt och fann riktigt snygga hundkläder som present till min kompis nya vän. Vissa kläder gjorda för hundar är så enormt stora och tjocka jag kan inte riktigt förstå hur hunden kan gå i sådana plagg. Sen är ju hundar gjorda för att vara ute så även om det behöver lite skydd ibland när det är för kallt så behöver den ju inte överdrivet tjocka kläder.

Men ja ja det var ändå roligt att googla på och se det enorma utbudet så nu vet jag det.