Giftemål i FRANKRIKE

bröllop i Frankrike

Då min äldsta dotter ska gifta sig med en fransman i Frankrike inom kort så kommer jag att justera mina öppettider en aning.

Vi kommer att resa ner med bil för att på samma gång ha möjligheten att resa runt lite ett par dagar efter att bröllopet i Franrike är avklarat. Vad vi har hört så ska den delen av landet som heter Bretagne vara fantastiskt vackert med en smått otroligt god mat så det ser vi verkligen framemot.

Hoppas att få återkomma mer gällande min dotters bröllop då jag tillverkat både ett nytt silverhalsband samt en fotkedja som hon ska få i bröllopspresent. Många sena timmar för att att bli klart med halsbandet så jag hoppas verkligen hon kommer uppskatta det.

Är du intresserad av att läsa mer om vart vi ska och var min dotters giftemål äger rum så rekommenderar jag verkligen att besöka https://grandval.nu/brollop-fest och förföras av den fina slottsmiljön med den underbara trädgården.